П`ятниця, 29.03.2024, 18:08
 Пробація в Україні 
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS


МЕНЮ
Пошук


Проект «Підтримка в’язничної реформи в Україні»



Ефективне лідерство та менеджмент





Державна пенітенціарна служба України



Наше опитування
Діяльність служби пробації повинна здійснюватися на принципах:
Всього відповідей: 70
Друзі сайту
www.dmytro-yagunov.at.ua

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2008 » Жовтень » 24 » Відбулося 6-е засідання Консультативної ради з питань ювенальної юстиції
17:32
Відбулося 6-е засідання Консультативної ради з питань ювенальної юстиції
 
17.10.2008 р.
у приміщенні Інституту законодавства Верховної Ради України відбулося 6-е засідання Консультативної ради з питань ювенальної юстиції
 
Відкрили засідання Голова Консультативної ради з питань ювенальної юстиції, директор Інституту законодавства Верховної Ради України О.Копиленко, заступник Представника Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Р.Поутіайнен, перший заступник директора Інституту законодавства Верховної Ради України Т.Ковальчук.

 

Підсумковий звіт щодо дослідження  "Аналіз існуючих практик та законодавства у сфері правопорушень неповнолітніх, а також їх співвідношення з міжнародними нормами і стандартами", що проводилося за підтримки ЮНІСЕФ, було представлено науковим співробітником Інституту соціології НАН України, керівником проекту від Центру соціальних експертиз Л.Амджадін.

 

Огляд досвіду країн Центральної та Східної Європи у сфері розробки нормативної бази для розвитку системи ювенальної юстиції (за результатами участі в круглому столі з технічних питань правосуддя у справах неповнолітніх, м. Женева, 8-10.07.2008) було представлено завідувачем сектору правових проблем європейської інтеграції Інституту законодавства Верховної Ради України, Секретарем Консультативної ради з питань ювенальної юстиції А.Санченко.

 

Директор міжнародних програм Харківського громадського центру "Молодь за демократію" Г.Овчарова підвела підсумки виконання проекту „Створення служби пробації як елемента превентивно-орієнтованої системи ювенальної юстиції”.

 

Член експертної групи ЮНІСЕФ з питань розробки проекту закону про пробацію Д.Ягунов представив пакет законопроектної документації щодо запровадження системи пробації в Україні.

 

Координатор проектів із захисту дітей Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні А.Гайдамашко підвів підсумки зустрічі та визначив пріоритети подальшої роботи.

 

В обговоренні проблем ювенальної юстиції та створення системи пробації в Україні взяли участь начальник Управління Міністерства юстиції України із забезпечення взаємодії з Державним департаментом України з питань виконання покарань П.Кочерган, начальник Управління кримінально-виконавчої інспекції Державного департаменту України з питань виконання покарань Ю.Олійник, члени експертної групи ЮНІСЕФ з питань розробки проекту закону про пробацію О.Лазаренко, О.Беца, І.Яковець, віце-президент Українського Центру Порозуміння В.Каневська, представники органів державної влади та інших громадських організацій.

Переглядів: 1232 | Додав: probation
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024